Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Můj první výtvor :)

V dálce svítí hvězdička,
Podívej!Je tu jen pro Tebe,
pošle ti sladký polibek z nebíčka,
až tě z toho zima rozzebe.
Dívá se ti do očí,
přitom pohladí tě na víčka,
teď už je ti teploučko,
roztomile červenají ti líčka.
Běž už spinkat,vždyť v postýlce máš měkkoučko.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí