Chyběla si mi ...

Chyběla si mi ...

Anotace: mno ...

Chyběla si mi,
to slovo, zní v mé mysli neustále.
Chyběla si mi,
to slovo zahřeje mé tělo,ále ...
Chyběla si mi,
to slovo, toužím opět tvými dotyky vnímat.
Chyběla si mi,
to slovo, proč na něj dokážeš tak rychle zapomínat?
Autor Medvidek.M, 04.10.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí