Láska...

Láska...

Anotace: prostě jsem zaláskovaná...a tohle je o jednom náááádherném těle...za komentáře děkuji

Ach Bože, proč…proč jen jsi jí dal tohle nádherné tělo?
…které jen hladit by se mi vážně tolik chtělo…?

Její tělo…je obrovská zbraň.
Já toužím…ach Bože-chraň!

A její srdce-čisté jako křišťál-to je tou zbraní největší.
Ach Bože, vím, že kdokoliv jí uvidí, sám se o tom přesvědčí…

To srdce, tělo…nevyzpytatelný pohled…
Tak Bože, prosím, ber trochu ohled…
Autor sportackaverunka, 04.10.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí