Je ještě čas...?

Je ještě čas...?

Anotace: no, nevím...neprošvihla jsem všechno? za komentáře děkuju

Je čas setřít z okna kapky deště…

Je čas začít řvát-já žiju- ještě…

Je čas zastavit příval tisíců slz…

Je čas…nenechat vše projít jen tak skrz…

Je čas…vstát a jít…

Je čas…žít a být…

Je ještě čas…nebo mi už utekl?
Autor sportackaverunka, 04.10.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí