neználek

neználek

Anotace: hahahaha.. tak tohle byl můj první text k mé první písni..Ami,F,C,G,...

Ve školních lavicích jsi život proseděl
vo čem život je si nikdy správně nevěděl
bez holek, bez přátel, bez citu jsi žil
vlastní cestu sis, hochu nikdy nezvolil

slepě jsi věřil že lidi hodní jsou
nepoznalś jak ti všichni krásně lžou
naivní jsi byl s tou fantas ideou
že lidi lidem vždycky rádi pomohou

Ami F C G

e--------------------------------------
b-1---1----1---1----1---1----0---0-----
g--2---2----2---2----0---0----0---0----
d-2-2-2-2--3-3-3-3--2-2-2-2--0-0-0-0---
a--------------------------------------
e---
Autor zewlakk, 04.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá velká věc ztroskotává na malosti lídí. Dík!

08.05.2007 10:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí