Nejlepší přítel

Nejlepší přítel

Anotace: :)

Nejlepší přítel ti ve všem pomůže,
pro tebe udělá vše,nic ho nevzmůže.

Nejlepší přítel tě nikdy nezradí,
když nevíš si rady,vždy ti poradí.

Co víc než nejlepšího přítele si můžeme přát?
On nás má rád,
co může,chce mi dát.

Někdo vymění ho za lásku,
to neměl dělat,měl na očích snad černou pásku?

Lásku ztratíš,nejlepšího přítele nemůžeš,
pokud to tvůj nejlepší přítel je...
Autor Gagulii, 02.02.2005
Přečteno 1933x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí