Je zase hezky, je zase zle

Je zase hezky, je zase zle

Anotace: povzdech

Je zase hezky, je zase zle,
měsíc svítí, ale slunce ne.
Je radost bolest, co jednou skončí
kapka letargie je psaní zvenčí.
Je zase hezky, ale jiný je čas,
a noční andělé do snů vezmou nás.
Je zase hezky a (mysl) z lásky opitá
-
a opojení zase po chvíli utichá.
Je zase hezky,ale není to ono,
už 20 let si přeju mít okno.
Autor dead-head, 06.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov...chytlo mě to za srdce...*:)

20.08.2009 12:05:00 | PIPSQUEAK

MOc hezky napsáno. Jednou jsme dole, jednou nahoře...

16.12.2006 14:48:00 | prostě já

ten konec se mi líbí

25.10.2006 19:02:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí