Hříchy

Hříchy

Anotace: Vina & hřích. Nebe & peklo. Duše & ????.....

Ležím s rukama za hlavou
Bráníc se pohlédnout do své mysli
7 temných postav, co za mnou přišly
Odkrýt mé hříchy, jež nejsou mi záhadou

„Černé tvé touhy,“ stojí všechny nade mnou
„Zlobu máš v srdci, prach & nenávist
Zkus si své nicotné slzy sníst
V bolestech zemřeš, neb otrávíš se hnilobou“

Nemám kam uniknout, spálily mi slunce
Přejí mi trpět za moje pocity
Ze rtů mých seberou záchranné modlitby
Všechny je ukryjí v nebeské tůňce

V nebeské tůňce, výsměšně čisté
V zoufalství propadám, ony zas v smích
„Jen si tu sténej, však bláto tvůj vzdych
Nikdy tam nedojdeš, to máš už jisté“

„A co bolest, to není má vina,“
Pokouším se bránit před těmi katy
Pohrozí kostmi: „Tak ty budeš lháti?
Bolest svou velebíš, již tímto jsi vinna!“

Nebe stále uniká a odpírá mi svou pohádku
Ztracená je láska a mrtvé se rodí dvě
S vykrvácenou duší zatoužím po volbě
Náhle oči spatří houpající se oprátku...
Autor Christel, 06.10.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé pasáže se mi opravdu hodně líbí např : „Zlobu máš v srdci, prach & nenávist
Zkus si své nicotné slzy sníst
ty obraty jsou povedené. Dobrá práce:-)

18.08.2007 18:35:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí