Jsem ...

Jsem ...

Anotace: "Jsem nebe bez mraků a spánek bez jediného snu"

Jsem pták bez křídel
a kouzelník bez hůlky,
jsem ryba bez vody
a pistol bez kulky

Jsem nebe bez mraků
a spánek bez jediného snu,
jsem anděl bez nebe
a noc, kdy není vidět tmu

Jsem slunce bez zatmění
a tóny bez hudby,
jsem touha bez snahy
a život bez smrti
Autor tyxka, 07.10.2006
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Ludvyx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

WAW. Říkankou bez rýmu, chci složit poklonu, nějak to nejde, rým se sem vejde.

08.10.2006 10:44:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí