první noc

první noc

Anotace: lehce erotické:))

Cestu k postýlce posypal bych květy růží,
v postýlce něžně hladil bych tvou kůži.
Hladil bych ti vlásky a ramínka,
občas bych pohladil tvá hezká stehýnka.
Líbal bych každou část tvého tělíčka,
čelo,ústa i prsíčka.
Hladil bych a líbal,
líbané cíle bych střídal.
Hladil bych bříško a boky,
ležel bych s tebou třeba roky.
Hladil bych záda a líbal ruce,
dělal bych vše,o čem snil sem při prvouce.
Políbil bych i tvůj nos,
hladil bych tě celou noc.
Autor Dindane, 08.10.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí