Válka

Válka

Anotace: těmito verši nechci rozhodně se zaplétat do nějakých válečných názorů to ne původně jsem je psal abych je přidal k jiné věci a rozhodně tam měly být symbolické nic víc nic míň

Válka byla a vždy tu zas bude
nářek blízkých po každém jen zbude
okolo mrtvá těla všude leží
pohledem na ně mráz po zádech běží

po válce bývá chaos a zkáza
nad zničenou zemí poletuje vrána
a z každého neštěstí se trochu přiživí
uplyne dlouhá doba než roztáhne křídla a odletí

každá válka začala nenávistí
u někoho možná jen ze závisti
nezáleží již na tom kdo ji začal
ale kdo k jejímu konci směřovat počal

než propukne válka řekněme své dost
nepřinese nám nic jiného než do srdce zlost
nevolejme k sobě to válečné běsnění
skusme vedle sebe žít a být veselý
Autor Sirnis, 08.10.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí