Pro Koprtinku (Modrá)

Pro Koprtinku (Modrá)

Anotace: Chtěla bych tímto přivítat Koprtinku mezi nás. Já sama jsem tu krátce,a byla jsem trochu vyjukaná..tak ať se jí sem dobře zapadne....

Modrá je jako průzračné nebe,
modrá je barvou věrnosti,
modrý je Liter a když srdce zebe,
nechej tu svoje žalosti.

Modrá je barva citlivých duší,
modrá je barvou spánku,
napiš sem,když Ti srdce tak buší,
napiš na tuhletu stránku.

Modrá je symbolem něhy i věrnosti,
modrý je Liter,i já sem zajdu,
zapláču, přečtu si i jiné starosti,
a klid pro svou duši vždy tady najdu.

S modravým Literem neznám se dlouho,
ale už teď modré mám spaní,
tak se tu zastav na chvilku pouhou,
a nech tu KOPRTINKO taky svá psaní.
Autor Andík, 08.10.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snáď tu darazí - a urobí dobre - aj mne sa tu páči - našla som tu správnych ľudí.

08.10.2006 20:32:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí