Všichni mají tolik práce...

Všichni mají tolik práce...

Anotace: jen já ne :-)

Jaktože mají všichni co na práci
a já jen ve verších hledám legraci?
Beztak si vymýšlí, aby akční byli,
aby se vedoucímu zalíbili.
A jen já sedím jako padlý list,
maskuju, že chci si na literu číst.

Jsem ještě mladá, nezodpovědný to květ?
Ale kdeže! Nikdy mě nebavilo podvádět.
Prostě jsem rychlík, který nemá zpoždění
a pak se prostě můžu oddávat básnění.

Kde ale berou tolik práce?
Snad prokládají to kusem meditace
a když proberou se zhurta,
realita je asi krutá.

Tak šup honem do klávesnice mlátit,
den pracovní nesmí se krátit.
Doháněj, co probimcali stroze
při klimbání na točící noze.
Autor milenium, 10.10.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se mi fakt líbí.

10.10.2006 13:54:00 | onheek

Nejhorší je být sám sobě šéfem.... :OD

10.10.2006 11:00:00 | Jahudkka

Vždycky jsem si tě rád četl. Šéf opustil kancelář a já ožívám. Práce počká, jdu číst.

10.10.2006 10:53:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí