Co jsou to lidi?

Co jsou to lidi?

Anotace: O lidech, překvapivě...

Lidi jsou pěšci na šachovnici života,
Jsou jako nit, co snadno se zamotá.

Lidé jsou bouřka v jasný letní den,
Jsou skutečnost, co má být sen.

Lidé jsou zrada, lež a klam,
Lidé jsou společně každý sám.

Lidé jsou tečka uprostřed vět,
Lidé ti jen mažou kol pusy med.

Lidé jsou tma uprostřed dne
A člověk je nic a taky vše.
Autor Petiiiiiiiiiiik, 10.10.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí