Křídla malířova

Křídla malířova

Anotace: :-)))

Barví podzim křídla malířova,
můza se mu v listech zhlídla,
na nic jiného nehledí,
oči v barvách
jen si utápí,
nedá šanci uniknout,
jedinému,
stínu maličkému,
tančí štětcem po plátně,
nadšením dostává závratě,
vymaluje pocity srdce plného,
předá krásu,
do vědomí našeho.
Autor isisleo, 10.10.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a ty to přeci musíš vědět když vládneš tuhou :) ...

11.10.2006 06:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí