Na rozloučenou i na shledanou

Na rozloučenou i na shledanou

Anotace: pouze pro jednoho človíčka, který odjíždí...

Až se začneš budoucnosti bát
Až Tvůj úsměv se změní ve smutné nic
Vzpomeň si na toho, kdo Tě má rád
A nezapomeň, že ti vždy vyjde vstříc!

Už v téhle chvíli vím
Že se těším
Až Tě zase uvidím
...Jestli se mi to poštěstí.
Autor f.o.r.e.v.e.r, 10.10.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí