Strach

Strach

Anotace: Báseň o strachu jak se přemůže....

Už není pro co žít,
musím jen dřít a dřít a dřít,
spravedlnost na světě rozhodně není,
zpytujte lidi svědomí!

Jenom hrozný strach a krutost,
žijeme v bázni a samá pustost,
zraníte se a už tu práci nechcete dělat,
musíte smutek nechat vstřebat.

Odreagujte se třeba vypsáním z trablů,
náhle zjistěte,že nemáte plnou hlavu!
Starosti jsou rázem pryč,
srdce strachem netluče,
strach Ti vyšel vstříc
a nic proti radosti nezmůže.
Autor Dušekteráztroskotává, 11.10.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že to není jen samá krutost, ale ten konec je krásný:)

11.10.2006 18:59:00 | Christien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí