Probdělá noc

Probdělá noc

Anotace: tohle jsem vymyslela hoodne pozde v noci, kdyz sem byla nemocna a nemohla spat :-)

> Když člověk nemůže v noci spát,
> něco ho trápí,
> diví se, že noc je tak dlouhá,
> vždyť jindy zdá se to jen chvilka pouhá.
> Přemítá, přemýšlí..chce přejít do světa snů,
> kde bolest není.
> Ale čím víc si to přeje,
> nespavost nelení,
> naopak spěje.
>
> Když člověk nemůže v noci spát,
> pro nemoc, strach, či smutek,
> zdá se mu, že je úplně sám,
> tak sám.
> Po dlouhém, nesmyslném pěmýšlení,
> které příjde k vám,
> nastene spánek ničím nerušený...
Autor Isa, 11.10.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí