Jak ten vánek

Jak ten vánek

Anotace: ...do postýlky...

..............
...........
........
Jako vánek,
vane můj stesk
........
...........
..............
Nad oblohu vzlétnout,
jak ten vánek,
sladký a lehký spánek,
prostoupit tělo, duši,
srdce stále buší,
ale mysl není při vědomí
.................
............
........
V bezvědomí...
........
............
Jako ten vánek prostoupit kraj,
lesy a vodní pole,
zaletět až tam,
kde zamilovaných je ráj
........
............
...
Autor Lizzzie, 11.10.2006
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to špatné, ale před spaním bych z toho byla dost rozpačitá. to má být jako uspávanka?

27.10.2006 13:41:00 | mishon

Já myslela že vánek vane...:-)že by překlep?

15.10.2006 22:37:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí