Osud...

Osud...

Anotace: ....možná...

Miluješ mě..
stále to cítím,
zrody na citech nám neubraly,
vím,
proč stále přicházím,
jen síla
už trochu dochází,
na moudrost
věků stále doplácím,
složitá
je víra Tvá i má,
zatím,
otěže pevně držím,
odměna
v prosté naději,
dovést
osudy do jejich kolejí,
další
vždy mi přivede,
do cesty
úlitbu jen malou přinese,
pomoz
doplnit co schází,
ať naplněno je,
celé toto poslání.
Autor isisleo, 11.10.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je neskutečně silná!!
Snad každým slovem zhmotnění
myšlenek, co jsi vyslovila...
nabývá uskutečnění...

Nádhera...

13.10.2006 20:44:00 | Cecilka

...to jsem si pochutnal ...
...:) ...

13.10.2006 07:39:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí