Hádej... :-(

Hádej... :-(

Anotace: tohle nemusí mít titulek...je to svinstvo co štve každího:-( ...ohodnoťte to prosím Vás...a napiště kyžtak nějakej komentář...děkuju:-)

Hádej co jeto?
Když svítí slunce ale ty vidíš jen černou zář

Hádej co jeto?
Když slyšíš něčí hlas…a pořád dokola ho posloucháš

Hádej co jeto?
Když zatneš zuby a mezi nimi cítíš prach

Hádej co jeto?
Když chceš se bát ale už nemáš strach

Hádej co jeto?
Když vedle sebe v zákopu přítele máš

Hádej co je to?
Když koukneš tam zas hledí na tebe jen prázdná tvář

Hádej co jeto?
Když musíš se za sny jiných prát

Hádej co jeto?
Když v sutinách mizí ti tvůj kamarád

Hádej co jeto?
Když v zájmu svobody se vraždí

Hádej co jeto?
Když děti,ženy,psi … odnáší to úplně každý

Hádej co jeto?
Když zůstaneš jak hřebík v zemi stát

Hádej co jeto?
Když chce se ti plakat ale můžeš jen řvát!!!

Hádej co jeto?
Když nosí to červenou kuklu jako kat

Hádej co jeto?
Když slyšíš ránu…je tu života mat!!!

Hádej co jeto?
Když domů je to odevšad strašná dálka

Hádej co jeto?
Už víš?…. Ano válka:-(
Autor Rákosníček, 11.10.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím, jak Ty, ale já válku neprožil. Žádnou skutečnou - na Balkáně, v Iráku, v Avghanistánu a už vůbec ne tu světovou. Znám to ze školy, z vyprávění babičky, vzpomínek stařečků, z novin, z televize... Ale vzpomínky těch, kteří VĚDÍ byly daleko, daleko silnější, než tenhle Tvůj pokus. Hodnotit nebudu, jen si myslím, že bys měl zkusit víc pochopit, jak hrozná opravdu válka je, možná by tě pak nelákalo o ní psát - tak jako mne...

11.10.2006 22:10:00 | G.P.

Hm, myslím, že se ti to opravdu podařilo dobře nastínit...Moc dobře podaný.

11.10.2006 22:07:00 | Isobel

válka? Opravdu?

11.10.2006 21:53:00 | PUERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí