TIK ŤAK

TIK ŤAK

Anotace: Vlezte mi s tou anotací...na záda!

Kdo ti říká, nemám čas,
ten jenom lže, zas a zas.
Neměl-li by jej totiž,
nastala by ta potíž,
že by nebyl ni on sám.
Nejdříve si v hlavě srovnej,
pro koho je tvůj čas dobrej.
Pak tam plány házej a
život žít mazej!
Autor Monikáč, 03.02.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí