Adrienne- Fallen Angel

Adrienne- Fallen Angel

Anotace: pro mou kamarádku Adrienne o kterou jsem vlastní hloupostí přišla....odpusť mi maličká, a omlouvám se, i když čas už nikdy nevrátím Lucianne

Milovali jsme se, smáli se, proklínali.
Den ode dne byly jsme si blíž a blíž…
Pak smutné chvíle nastaly, proč ke konci schyluje se již?
Radost střídá smutek.
Štěstí uteklo nám- a toho přátelství zbytek, do propasti popadal
Neumím čas vrátit zpátky, nikdy bych nebyla taková
V hlavě mám teď zmatky,
ale uznávám, takhle kamarádka se nechová
zlomila jsem všechno, rok jako nic…
zasloužíš si víc…

doufám, že jednou odpustíš mi, mé hloupé chování!
V srdci si tě budu nosit. Nikdy nezapomenu
A sama sebe po nocích dusit, když si vše připomenu
Maličká, mám tě hrozně ráda…
Už to nic nevrátí.
Ztratila jsem nejcennějšího kamaráda-vše v dobré se obrátí?
Já už na zázraky nevěřím….o všechno jsem přišla
Snad příště měla bych být méně pyšná
A říct ti, pomoc já se trápím!
A neotáčet se zády, teď za to pykám….
Já se vrátím, nenechám tě mě opustit!

Byly jsme tři andělé, teď zbyly jenom dva?
Tak to nikdy! Ty jsi jedna z nás!!!
Poslouchej maličká, jak ti to mám říct?
Doslala ses mi do srdíčka, přijď když budeš chtít!
Nikdy nezapomenu na naše první setkání
Už tehdy jsem tě měla ráda…
Tak prosím, nelžu ani nepřeháním…
Když říkám, že už tehdy jsem tě milovala…
Autor Gwladus, 12.10.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

naprosto evidentní jsou tady tvoje opravdové pocity, ale je to zpracované trošku košilatě, málo profesionálně, máš na víc!:-))

01.11.2006 22:19:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí