BABY

BABY

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Společně píšeme dnes báseň pro Tebe
Já kousek od Tebe, Ty kousek od nebe.
Nebe však nevidíš a přec jsi v ráji
o kterém ptáčci si jen tiše štěbetají.

Chráněno před světem všichni se ptají
jak ještě dlouho budeš Ty v ráji?
Jak ještě dlouho budeš ty bez jména?
ketrá pak z barev víc pro Tě stvořená...

Čím dál míň prostoru, tím více síly
a v mysli rodičů stále víc víry.
Zázrak co zrozením všeho se nazývá,
každý kdo miluje svým dílem přispívá.

Touha je veliká jak bříško mámy
všichni se těšíme, až budeš tu s námi.
Jsi naše spojení, jsi naše víra,
a to je na světě největší síla.

o5já+o5ona
Autor o5ja, 12.10.2006
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí