Kapka...

Kapka...

Anotace: prostě jen tak...

Slzy stékají mi po tvářích,
když nedržím Tvé dlaně v svých,
když nemůžu Tě políbit,
když nemůžu Ti nic slíbit...

Myslím na Tebe nocí, dnem,
můj život je teď pouhým snem,
snem, kde slzy nejsou zlé,
snem, kde slzy nejsou mé.

Co je slza?? Kapka pouhá,
jenom z trochy oslabená,
když vytéká z mého oka
a cesta je jak pouť otroka...

I ten otrok nejslabější,
co nemůže s pout svých ven,
doufá, tak jak kapka slzy,
že jednou bude svoboden...

Každý svoboden je,
tak si toho važme,
neplačme jen nadarmo,
pro všechny tu jsme....

Mějme se rádi,
i když život smutný je...
Autor Suzan, 12.10.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí