Brvy

Brvy

Anotace: Jinotaj o pravdivosti archetypálních záminek k seznámení.

za pomoci chlupů v nose
chci udělat kouli
chci udělat něco co se
zatajuje řvou-li

řvou-li řasy že si taky
chtějí něco válet
za pomoci chlupů v zadku
zaobluji nálet.
Autor zabiják, 12.10.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí