Jen spi

Jen spi

Anotace: Další ukolébavka, mám jich v zásobě ještě pár. Pro všechny, kdož nemohou spát. Mě osobně se moc líbí, taková snová :-)

Jen spi
Už klesají ti víčka
Horké hvězdy na lodičkách
Plynou po proudu řeky Noci
Jak krásná dáma zhoupla se v bocích
A vyrazila tančit s Měsícem

Jen spi
Sen na čelo ti sedá
Každý už své lůžko hledá
Spletené z vílích pavučinek
Obzor je pár pestrých linek
Co tu zbylo po Slunci

Jen spi
Ztěžkly uchozené nohy
Poprosím hodné noční bohy
Ať hlídají tvůj klidný spánek
Z nebe vlahá rosa kane
A do dlaní ti padla hvězda
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...poslední dobou špatně spím, tak díky za ukolébání - dnes snad...

13.10.2006 21:17:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí