Černá duše

Černá duše

Anotace: ...

Ukládám své tělo do řeky zapomnění,
ať pohltí mě to co není,
ať vtáhne mě mezi stíny
a černou rakev připraví mi.

Na její hladinu si sednu,
tíhou viny klesnu ke dnu.
Do temných hlubin budu se propadat
dřív, než tvé slunce začne zapadat.

Zlo co v mých žilách proudí,
ať už nikoho neobloudí,
utopí se v proudech stesku
a ztratí obal matoucího lesku...
Autor seed.misulka, 13.10.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

halucinogenní matice, matoucí nohy...

15.11.2006 16:53:00 | Jack SKunker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí