Notus est

Notus est

Anotace: notum est= je známo

Notus est, že párek jsou jen slepené kůže a tuk.
Notus est, že slunce svítí tam, kde je navždy stín.
Notus est, že prázdno je tam, kde je četný shluk,
Notus est, že na smrt je nejlepší terpentýn,

Notus est, že Pepsi rozpouští mince,
Notus est, že Španělští ptáčci jsou jen kus masa,
Notus est, že pravidla jsou ve výjimce,
Notus est, že inteligenti jsou jen tupá masa,

Notus est, že mléko je řidší smetana,
Notus est, že mléko je kapalný sýr,
Notum est, že změna je věc vítaná,
Notum est, že tráva je jen vyšlechtěný pýr,
Autor Muta cum liquida, 13.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

notus est....hmmm....ani nevím, známo to je, ale jsou to ověřená fakta...jak už bylo řečeno...všechno je relativní...;)hezký...takový pozemský,viď?

13.10.2006 19:46:00 | Lizzzie

hm, notus est, že všechno je přeci stejně relativní:-)))

13.10.2006 18:48:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí