PŘÍČINA SMRTI

PŘÍČINA SMRTI

Anotace: *-* x *+*

Život je černý sen,
který paroduje světlý den.
Má nám připomínat, kdo jsme byli,
jaké sny jsme v mládí snili.

Čím se blížím víc,
ke konci tunelu, blíž,
tím více uvědomuji si,
že celý život jen divadlo je.

Říká se, že před skonem,
proběhne ti honem,
před očima celý život tvůj.

Musíš to vidět stůj, co stůj…

Co, když celý náš život,
jen výmysl je?
Je jako závod,
co se prohraje.

Co když je to sen,
kde přeludem je den,
a pravdou je noc.

To už by bylo moc…

Je to snad jen ukázka našeho bytí?
Jako pocta před smrtí.
Důkaz, jak marné bylo naše žití.
Příčina smrti?
Autor Christien, 13.10.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych jen chtěla sdělit:,,Kiki, tohle je fakt pěkný zachycuje tahle báseň něco zvláštního,nad čím se mnozí z nás čas od času zamyslí pěkný fakt

15.10.2006 18:59:00 | Dušekteráztroskotává

básen je velice zamyšlená ale bez toho aby probudila mou fantazii ale za to přemýšlení si to zasloužíš

14.10.2006 11:10:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí