Léthé

Léthé

Anotace: když už se to nedá vydržet ... :)

Tys' to tak chtěl, všechno jsi zabil svými slovy.
I přes to všechno, co mezi náma bylo,
někde v hlavě sis utvářel vlastní bohy,
rozdupal jsi o to málo, co ještě zbylo

Tiché vody z Léthé jsem se napila,
snad jsem tím chtěla něco v sobě uklidnit,
možná abych to všechno vrátila,
třeba jsem jen tvá slova chtěla zpochybnit

A tak tu sedím, sama, na břehu,
samotný Morfeus mě svými pažemi objímá.
Ve snech se dávám do bláznivého běhu
a křik ztrhané duše asi nevnímám

Možná to je tak lepší, prostě jen spát a spát
Nevnímat nic z minulosti a okolí
Zapomenout na to, že měl někdo rád
Když nic nevnímáš, nic tě nebolí!!!
Autor Sorrow, 14.10.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí