ztracen ve spirálách

ztracen ve spirálách

Anotace: jen trochu zapomenout na tento svět...

ve spirálách zapomnění
ztracen a sám,
do tváře lidem hledí,
se sklopenou hlavou
na kraji prosti
mezi světy,
s duší obnaženou
sbírá černobílé květy,
a pohledům tázavých očí
plaše uhýbá,
prost otázek
pln nevýslovných odpovědí...
odchází do oddělení smutku
Autor Kim (Ta samá Kim), 14.10.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí