Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: ...

Krásná, milá, náladová,
poznáváš svůj popis?
Já neskončil nepočatou lásku,
vzpomínáš? To tys.

Proč jsi nedala pokyn pro sblížení,
vždyť já tě na rukou chtěl nosit.
Ty jsi mi však košem dala,
vzpomínáš? To nebyl hezký pocit.

Jsi jednou bílá, jednou černá,
měníš nálady jak barvy chameleon,
asi stále miluješ někoho jiného,
vzpomínáš? Nikdy já, vždy on.

Naposled tě prosím o jedno:
Nech mě najít bránu do tvého srdce.
Autor honnnzik, 14.10.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krááááása.

13.11.2006 17:49:00 | Yellow Blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí