Prin-cesna a co pak

Prin-cesna a co pak

Anotace: noviny-medvěd našel kladivo a umlátil Prin-cesnu a králi nalil kyselinu syrovou do vína

Mlátit kladivem bez milosti stále
Dokud neprasknou jí kosti v sále,k tomu určeném
Přesunout i malý stojánek
Přesunout jinam,prostě do jamek,k tomu určených
Třeba na to hřiště tam u toho hradu
Třeba i jinam,třeba do vinohradu
Anebo uplně jinam,prostě někam dál
Aby nenašel jí ještě zatím celý král
A na toho čeká kyselinosýrový dort z brambirády,k tomu určené,specijelně vypěstované
A co pak,až bude po nich?
Navleču si nový kožich
Už nebudu medvědem,ale třeba huňáčem,z řádu huňatých
Autor Mrášnivor, 15.10.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí