Má laskavá propast

Má laskavá propast

Anotace: jedna existenční deprese...

Pláču nad propastí
do které bych měla spadnout
tak odtrhněte to závaží
a nechte mě klesnout

tam dole srdce mé přestane bít
tam lesk z mých očí vyprchá
tam tvář budu moct do ticha skrýt
a žádné oko kůli mě nevzlyká

v jámě plné mých hříchů
budu už klidně spát
blážený úsměv dotkne se mých rtů
a štěstí bude se mnou si hrát

A budu krásná a líbezná
v té lepkavé hnijící krvi
budu rozkošná a nádherná
až srdcem mým prolezou červi...
Autor Mag Dí, 15.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Právě naopak, ta poslední slova svou silou jen přidávají básni na kvalitě...

17.10.2006 13:13:00 | Mad.Goth.Girl

teda ta poslední sloka to je silný kafe i na mě

16.10.2006 10:39:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí