Tak brzy?

Tak brzy?

Anotace: i toto se stává

Nebeský soud vyřkl jasný ortel:
Vinen, života nezasluhuje.
Už se jen můžeme koukat,
Kam jeho duše popluje.

Lehce foukne větřík
A duše je pryč,
Kdo strkal klíč do zapalování?
Kdo jen byl řidič?

Další duše hynou,
Kdo zavinil ten bol?
To ten nelítostný zabiják,
zvaný ALKOHOL!!!
Autor honnnzik, 15.10.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

alkohol je metlou lidstva. Ale zametat se musí.

27.10.2006 03:56:00 | vulnerable

alkohol to je velkej sviňák

16.10.2006 10:37:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí