Silák

Silák

Anotace: novodobý Frištenský...

U stolu výčepního
dva borci se tu přou.
Že siláka většího není
oba přesvědčeni jsou.

Skromnost slovy ubita
alkohol jejich ego kalí.
Že všechno dokážou
spolu do hlavy si valí.

Já jsem ten nejlepší
to ti Karle povídám.
Na sílu svou vsadím
vše co u sebe mám.

Na co ukážeš
to zvednu lehce.
Co jednou chytím
pustit se mi nechce.

Kamarád z mokré čtvrti
pod vousy se usmívá.
Výhrou si jistý je
úkol když zadává.

Svaly si přichystej
a zkusíš chytit čas.
Na okamžik ho zdrž
až poletí kolem nás…
Autor Modrý Adept, 15.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí