STOPY

STOPY

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Já nevěděl kam šlapu,
kdo za to vlastně může,
dnes snad i něco chápu,
co trápit nemá, muže.

Má chůze byla spanilá,
tak jistý krok jsem měl,
však noha v blátě skončila,
ač v dobrý šel jsem směr.

Ten otisk bláta na zemi,
přec jasný, stěží čitelný,
já hledal nové zázemí,
byť směr nebyl znatelný.

Své boty jsem však neměnil
a stopy...,
s časem nechal osiřet,
má slova v básně proměnil,
jak vůni co chce dobýt svět.

Možná i z louže do bláta
lze někdy kráčet životem,
hlavně, když duše bohatá
a pod nohama, cítit zem.

o5ja
Autor o5ja, 15.10.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí