SMRT

SMRT

Anotace: Umřel mi přítel kterého jsem milovala a on odešel už navždy :´(

Odcházíš mi já stále nevim proč?
Já nechci dál žít, když tebe mít nebudu,
já na tomhle světě už nikdy nebudu,
Pujdu za tebou nahoru,
a už sama bez tebe nebudu.

Smrt si vybarala tvuji duši krásnou,
proč zrovna tvoji proč ne jinou?
Vždyt ty si hodný,upřímný a musel si mi odejít.

Já nechi tady bez tebe být,
chci tě vedle sebe mít.

Srdce ti být přestává,
tvoje usna už necítím tvoje teplo mě nehřeje,
Uléháš do bílé krabice,
Já bych si lehla k Tobě!

Vzpomínky krásné budou,
Ale srdce bolet bude na dále.

Slibuji ti,
že nezapomenu na tebe,
a každý den budu myslet na tebe,
i když srdce bolet hrozně bude,
tak stále myslet budu na tebe.
Autor Terík, 16.10.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opatruj se a nezapomeň, víš on bude žít v tobě, pokud bude tlouci tvé srdíčko, bude žít i on, tam někde v tvém srdci...nedávno mi umřel dědeček, myslím na něj hodně často a mám pak hezký pocit, jako by tady opravdu zůstal, nosím si ho v sobě

17.10.2006 22:07:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí