sekačka

sekačka

Anotace: tenkrát a tehdy

Třista molitanů
Třistatři molitanů
Třistatřicet molitanů
Třistatřicettři molitanů
Třistatřicettři celých molitanů
Třistatřicettři celý tři molitanů
Třistatřicettři celý tři celý třicetiny molitanů
Třistatřicettři celý tři celý třisetiny molitanů
Třistatřicettři celý tři celý třitisíciny molitanů
Anebo eště víc
A pak mu useknou koule
Autor Mrášnivor, 17.10.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda tenkrát a vonehdá

17.10.2006 02:48:00 | Mrášnivor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí