Procházka Prahou

Procházka Prahou

Anotace: vzpomínka na letní návštěvu Prahy

Přejít přes Karlův most
a jen tak pro radost
se toulat Prahou letní.
Ve svítících lucernách
pak hledat hvězdný prach
a počkat, až se setmí,

slyšet, co vítr vypráví
na březích Vltavy
ztemnělým uličkám.
Být tím, čím město žije,
cítit dech historie,
a hlavně - nejít sám.
Autor danav, 17.10.2006
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť nikdy nejde člověk sám...
Je krásná...
zas se usmívám...
:o)

26.10.2006 07:38:00 | Cecilka

Pěkné :-)

17.10.2006 08:46:00 | Levandule

...být sám je vždy na prd ...

17.10.2006 07:31:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí