Co se dá dělat ?

Co se dá dělat ?

Anotace: ?

Dnes bylo dnes,
byl jsem ve městě.
Knihkupectví: 2 hodiny,
10 - 15 knih z toho 1
v knihovně u čaje
čeká až se vrátím
a přečtu jí ji,
(stejně už viděla obrázky)
tak nikam nespěchám a
nakoupím na večeři(?)
Doma nikdo nečeká.
Aha, šla nakoupit,
vařím večeři,
ona přijde s nákupem:
"Přece jsme se domluvili
na medailonky!"
Aha, ale já už peču.
"No nic, volala jsem Zdeně
uděláme si dámskou."
Aha.
Chachachahááá (znělo mi v hlavě)
knížka na mě čeká u čaje -
pocit jakobych měl už spát -
vzepřu se - nevědomky u knihy,
čekám na pozdní návrat milenky,
nebo na odhodlání jí hledat?!
Autor Adam Černý, 17.10.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prázdnota

17.10.2006 16:34:00 | Adam Černý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí