Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: miláčci

Měsíc zrovna zakryl tvář,
dávám hlavu na polštář.
Oči se mi zvolna klíží,
krásné sny se tiše blíží.
Jeden krásný, milý sen
pošlu vám miláčci... všem.
Autor takova, 03.02.2005
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí