Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Pro každého zvlášt...

Pro nejdelší žítí
Pro všechno luční kvítí
Už vím, že jen pro tebe mé slunce svítí
Nechci dál bez tebe dosahovat svého bytí
Já už přeju si naše sny v realitu proměnit
vědět každý den, že pro tebe chci se zeměnit
Ne jen na lásku si hrát
toužím pro tebe jediným se stát
Autor Sebastian_13, 17.10.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký

28.10.2006 15:50:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí