Večerní rozjímání

Večerní rozjímání

Anotace: ... přemýšlím (ale moc mi to nejde)

Večerní rozjímání ruší kapky deště
a ty se vpíjí do mé mokré kůže,
řekla si dost a chtěla jsi říct ještě,
co všechno jedno slovo zmůže.

Večerní vzpomínky teď někam utíkají
a kůže leskne se, ne potem.
Z důvodů jiných se dech můj nyní tají,
od teď sám se peru se životem.

Večerní naděje utápí se v žalu snad
a voda stéká k černé zemi,
kdo z nás měl či neměl více rád?
Tak nějak smutno je mi!
Autor Obyčejný básník, 17.10.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i v tom smutku jsi bohatý láskou, vzpomínkami ...

18.10.2006 10:31:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

....smutná....o samotě..opuštění..líbí se mi 1oo%

18.10.2006 07:12:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí