Podzim

Podzim

Anotace: prostě přijdete domů a začnete plakat. Nejde to zastavit a vy nevíte proč....

ach podzime, jak já nesnáším Tvé listí, které do očí slzy mi v hání
jak nesnáším Tě za to, že uvrháš mne do samoty
div se podzime, ale já zase pláču, pamatuješ?
jako před rokem, do mých očí jsi sůl vehnal
ty hajzle barevnej, proč mě vždy tak trápíš?
Ty srabe chladnej, proč mne vždy uzavíráš?
proč? tu otázku mi vracíš rok co rok
a já se těším, že jednou Ti na ní nebudu muset odpovědět,
své duši dám klid v náručí vysněné a Tebe si konečně všímat nebudu
Autor Lupinus, 17.10.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí