Schnellbahn

Schnellbahn

Anotace: Wien

Budeš-li chodit po Vídni
tak pořádně se rozhlídni
upři též svůj bystrý zrak
na schnellbahnovský vlak

Ten jezdí co tři minuty
koleje má i zahnutý
též rovný úsek nechybí
v něm jízda se ti zalíbí

Na stanici Wien Südbahnhof
netřeba šetřit chvály slov
vystoupit můžeš omylem
též klidně před cílem

Tak poznáš další stanice
v bezvětří i za vánice
co v zimě může nastati
Schnellbahn tvou cestu ukrátí
Autor Heron, 18.10.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí