Milión motýlů...

Milión motýlů...

Anotace: ...

Milión motýlů ve městě Chatillon
Zahltilo mě svou oduševnělou podstatou
A na pár dní probudilo z letargie
Dneska v noci jsem se nevyspala

Ve městě Chatillon
Mají náměstí z motýlích křídel
Lechtají když přecházíš
A nemáš boty

Tam v tom městě
Tam se potichu rodí z kukel
A stárnou

A po pár letmých dotycích rozpustí se v sladkou francouzskou písničku…
Autor El1s, 18.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no toto mě sice moc nedachlo z důvodu toho že nemám moc rád jména v básních ale to je jen můj pocit ani netak názor

29.10.2006 15:58:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí