good bye my nostalgie

good bye my nostalgie

Anotace: ...a všechno k bílé spěje

Good by my nostalgie

Užívám nejistot,
pohledy mladých slečen.
A k trůnu jeden schod,
a přitom trochu svlečen.
Nemravné nahoty,
má druhá skrytá jména.
Jsi jak já, jsem jak ty,
navždycky zapomněná.
Ve frontě na pivo,
tvrdá a sprostá změna.
Neplať jim najivo,
byla bys prozrazená.
Studená vlažně studí
a teplá divně hřeje.
Kde kdo mě tiše nudí
a černá k bílé spěje.
Vlastně mi není líto,
lepší je nevidět.
Jen vysvětli to,
nemáš se za co stydět.
Levou mám levou
a pravá pravou mi je.
Adam šel s Evou,
good by my nostalgie...
Autor Eliott Fargley, 18.10.2006
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí