Obrat k lepšímu

Obrat k lepšímu

Anotace: vzpomínkové pokračování

Zas nás síla hejna volá,
dnes už v hyper marketech
kino – popcorn – coca cola
nové vzorce berou dech.

Lemováni billboardama,
trh to žádá, trh to chce,
necháme se programovat,
zaprodáme Vánoce.

Pročpak si hrát na Ježíška ?!
Abstrakce, jak děda Mráz !
Podívej se všude kolem
poletuje Santa Claus.

Učíme se angličtinu,
oslavujem Halloween,
chystáme se do Unie,
rychle, hrdě, ať jsme in !

____________________________

Soli máme pořád dosti,
pro byt vzít se nestačí,
lekáme se závislostí,
do kouta nás zatlačí.

Na knihy už nestojíme,
Fenič má svůj festival,
za kino dáš skoro stovku,
knihu – kdo by kupoval ?!
Autor Heda, 04.02.2005
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí